O Nama

bridal couture weddings&events fashion

BRIDAL COUTURE

Kreiramo vašu haljinu iz snova od suvremenih, ekskluzivnih i veoma specifičnih materijala. Izrađujemo mini kolekcije čime želimo zadržati jedinstvenost svakog modela. Od idejne skice do gotovog dizajna svaki detalj je pomno stiliziran.

DIZAJN VJENČANJA&EVENATA

Cvijeće je za nas poseban medij za izradu upečatljivih instalacija i cvjetnih skulptura. Želite li vašem vjenčanju, eventu, privatnoj proslavi, uredu ili dnevnom boravku podariti posebnu atmosferu obratite nam se s povjerenjem.

FASHION

Svaki model je za nas veoma važan projekt u koji ulažemo mnogo kreativnosti, inovativnosti, truda i vremena. Time želimo svojim klijenticama osigurati vrhunsku kvalitetu materijala i dizajna, visoki nivo estetike i unikatnosti.

TKO STOJI IZA BRENDA SCHAPÉ

Schapé predstavlja magičan patchwork kreativnost i, elegancije, gracioznosti i inovativnost i u jednome modelu imena. Nastao je kao izvedenica prezimena dizajnerice Josipe i opisuje sve ono što ona zapravo jest u kreativnim sferama u kojima živi. Ističe se posebnim bridal coture modelima, cvjetnim dizajnom kao i pret-a-porter kolekcijama.
Mlada kreativna i svestrana magistrica modnog dizajna gradi svoje poslovno carstvo kroz individualan potpis brenda Schapé. Josipa živi za stvaranjem noviteta i svakodnevno je u neiscrpnoj potrazi za novim idejama i rješenj ima. U njenim rukama sve ono zamišljeno i sanjano postaje stvarno.
„Uvijek u naletima inspiracije i pozitivnog adrenalina koračam ispred nametnutih i već viđenih ideja i rješenja. Diktiranje trendova i davanje ljudima noviteta velika je strast i ogroman mehanizam koji me pokreće.“
„Ostvarujem snove i živim u svom svijetu čarolija jer vjerujem da postoje!“

JOSIPA ŠČAPEC

kreativna direktorica

NAŠI SURADNICI

Timski rad je pokretač uspjeha. Poštujemo i volimo svoje suradnike. Veselimo se svakom novom zajedničkom projektu.

×

Dobrodošli!

Imate li pitanje za naše dizajnere i kordinatore budite nas slobodni kontaktirati. Schapé Design stoji Vam na usluzi!

U slučaju da smo trenutno offline kontaktirajte nas na email: info@schapedesign.com

×