Blog

Vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u dvorcu

Vjenčanje u bajkovitom dvorcu okruženom perivojima, parkovima i jezerom, romantična je stvarnost profinjenih mladenaca 21.stoljeća. Dvorac Trakošćan je jedan od 12 najljepših dvoraca u Europi; bajka koja će vam ostati zauvijek u sjećanju i to ne samo vama već i vašim uzvanicima.

Bajke o prinčevima i princezama, kraljevstvima te plemićkom načinu života, san su svake djevojčice kao i kraljevska vjenčanja u dvorcu.

Sa pomno odrađenim skicama prvotnih ideja i dizajnom dekoracija stvorili smo specifičnu opuštenu i magičnu atmosferu na sam dan vjenčanja. Kako se radilo o malom intimnom vjenčanju svaki detalj je bio veoma bitan. Tako smo i kreirali svaki detalj posebno, a da tvori jedinstvenu i smislenu cjelinu. Odlučili smo se poigrati nježnom paletom pastelnih boja i na posljetku podignuti vizualni dojam jačim bordo i smeđim tonovima čime smo postigli harmoniju cijelog prostora. Uvijek se trudimo postići visoki nivo estetike tako da dizajniramo menu-e, kartice sa imenima, odabiremo fontove, poklone za uzvanike, stolnjake i nadstolnjake, podtanjure pa sve do bešteka, a sve u skladu sa predivnim instalacijama cvijeća. Uživamo u ovakvim kreativnim pričama. Živimo svijet dizajna inspiriran cvijećem i ljubavi, a ispričan i ovjekovječen bajkom dvoje ljudi.

"Believe in Magic!"

Josipa Ščapec

Schapè Design

Nema komentara

Ostavite komentar

×

Dobrodošli!

Imate li pitanje za naše dizajnere i kordinatore budite nas slobodni kontaktirati. Schapé Design stoji Vam na usluzi!

U slučaju da smo trenutno offline kontaktirajte nas na email: info@schapedesign.com

×