Blog

Schapé

Schapé

Schapé predstavlja magičan patchwork kreativnosti, elegancije, gracioznosti i inovativnosti. Nastao je kao izvedenica mog prezimena i opisuje sve ono što zapravo jesam u kreativnim sferama u kojima živim.

Kod stvaranja imena brenda htjela sam spojiti tj. povezati ženski svijet: stilova, ljepote, mode općenito sa svojom neiscrpnom inspiracijom, a to su cvijeće, žene, ljepota i čarolije života.

Stoga se brend Schapé ističe bridal coture modelima, cvjetnim dizajnom te pret-a-porter modom.

Bridal couture and Fashion – Schapé Design

Schapé je baziran na manjim, unikatnim i ekskluzivnijim kolekcijama zbog želje da se zadrži autentičnost i kvaliteta svakog modela. Većina haljina je dizajnirana baš po mjeri klijentica ili se modeli naručuju prema godišnjoj kolekciji. Svaki model je projekt u koji se ulaže mnogo truda i vremena kako bi finalni proizvod bio što kvalitetniji i jedinstven u svim pogledima te na visokom nivou estetike.

Cvijeće kao vječna inspiracija – Schapé Flower Design

Osim haljina i ženske mode prepoznatljiv Schapé potpis pronalazimo u dizajnu cvijeća i cvjetnih instalacija. Volimo reći da stvaramo cvjetne fantazije za različite prigode. Radi li se o dekoraciji koju želite za svoj dnevni boravak, možda ured pa sve do velikih evenata i naravno vjenčanja. Detalji su nam veoma bitni i stoga im pridodajemo puno vremena i pažnje.
Stoga su i često baš floralni motivi ti koji se nalaze u krojnim dijelovima modela haljina i mirisima prostora. Kako cvijeće svrstavamo u česte atribute uz žensku ljepotu objedinili smo te strasti inspiracije sa stvaralačkom ljubavi mode i cvjetnog dizajna.

Za neki divan početak svake suradnje mogu vam jedino još reći da čarolije postoje.

"Believe in Magic!"

Josipa Ščapec

Schapè Design

Nema komentara

Ostavite komentar

×

Dobrodošli!

Imate li pitanje za naše dizajnere i kordinatore budite nas slobodni kontaktirati. Schapé Design stoji Vam na usluzi!

U slučaju da smo trenutno offline kontaktirajte nas na email: info@schapedesign.com

×