Popis usluga

Želite li individualan pristup? Tražite nešto drugačije i posebno?

BRIDAL COUTURE

„Believe in Magic“

Dizajniramo haljine od veoma kvalitetnih, modernih i ekskluzivnih tekstilija i accessorizea. Dakle od čipke i svile do nojevih pera i kristala; kreiramo za vas djelić snova koja svaka žena priželjkuje i sanja. Schapé kreira i dizajnira unikatne couture modele kao i mini kolekcije jer nam je cilj zadržati autentičnost dizajna. Ukoliko ste i u jednom djeliću sekunde pomislile da bi htjele nešto drugačije i posebnije, a sve modele haljina koje ste do sada vidjele su iste i već viđene slobodno nam se obratite. Naša inspiracija zapravo proizlazi iz cjelokupnog life style-a vas djevojke. Nakon što nas kontaktirate; s vama odrađujemo prvi sastanak u kojem se upoznajemo. Nakon sastanka dobivate ponudu, skice, uzorke materijala i prezentaciju te na posljetku gotovu haljinu s potpisom. Dizajnerica Josipa je cijelo vrijeme s vama u kontaktu i ona je ta koja vam radi idejna rješenja i sam dizajn. U ponudi također imamo i vlastite modele iz godišnje kolekcije koje možete naručiti, a vidjeti ih možete u našem portfoliu. Veselimo se svakoj novoj suradnji.

Kontaktirajte nas

  DIZAJN DEKORACIJA ZA VJENČANJA

  „Believe in Magic“

  U dizajn vjenčanja ubrajaju se sve stavke od izrade i određivanje stila pozivnica do poklona za uzvanike, tlocrta i naravno cvijeća i cvjetnih instalacija. Nudimo dvije mogućnosti dekoriranja; možemo odraditi samo uređenje stolova tj. lokacije večere i ceremonije ili možemo cjelokupno vjenčanje uzeti kao kreativan dizajn-projekt te vam preko skica, predložaka, prezentacija i paleta boja složiti cjelokupnu zanimljivu stilski usklađenu priču. Idejna rješenja i pomoć oko vjenčanja u našem studiju dobiti ćete od specijaliziranog dizajnera koji će vam biti uvijek na usluzi. Projekte odrađujemo u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Nismo ograničeni ni kilometrima kao ni vremenskim zonama. Cvijeće je za nas poseban elemenat koji koristimo kako bi vaš dan modelirali u nezaboravno sjećanje.

  Kontaktirajte nas

   SCHAPÉ FASHION

   „Believe in Magic“

   Uz Bridal Couture dizajniramo i stvaramo ready to wear Fashion. Moda je naša strast koju konstantno, proučavamo, njegujemo i živimo s njom. Posebnost stila i unikatnost svakog modela naše su smjernice. Svaki model je za nas veoma važan koncept i projekt u koji ulažemo mnogo kreativnosti i vremena. Time želimo svojim klijenticama osigurati vrhunsku kvalitetu, visoki nivo estetike i unikatnost.
   Nakon što nas kontaktirate pozvati ćemo vas na kratak sastanak; nakon kojeg slijede ponude, prezentacije, skice i na posljetku gotov model. Kolekcije uskoro dolaze i u web-shop.

   Kontaktirajte nas

    DIZAJN DEKORACIJA ZA EVENTE

    „Believe in Magic“

    Dizajniramo poslovne evente na način izrade cvjetnih instalacija, dekoracija, banera, letaka, rasvjete, a sve tematski povezano i usklađeno sa logotipom tvrtke te interijerom gdje se određeni event održava. Cilj nam je da uz nas dobijete kvalitetu, posebnost i vrhunski način prezentiranja. Također smo tu za pripremu privatnih rođendana, proslava zaruka, promocija i ostalih događaja. Blagdanski ugođaji su također ljepši uz stilski dekorirani bor, možda neki proljetni vjenčić na vratima ili pak poseban buket cvijeća na vašem uredskom stolu ili prijemnom pultu za svakodnevni poseban i emotivan ugođaj.

    Kontaktirajte nas

     ORGANIZACIJA VJENČANJA I EVENATA

     „Believe in Magic“

     Cilj nam je da klijenti koji nam se jave prezentiraju sebe na najbolji mogući način; baš onako kako zaista zaslužuju. Da li se radi o vjenčanju, privatnom ili poslovnom eventu radimo na potpuno otvoreni i korektan način. Od izrade preliminarnog troškovnika i određivanja budžeta do stilski oblikovanog, kvalitetno organiziranog i koordiniranog projekta. Količine stresa smanjujemo na minimum, a pozitivne vibracije su nam uvijek na prvome mjestu kako za naše klijente tako i za naš radni kolektiv. Projekte odrađujemo u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Nismo ograničeni ni kilometrima kao ni vremenskim zonama.

     Kontaktirajte nas

      ×

      Dobrodošli!

      Imate li pitanje za naše dizajnere i kordinatore budite nas slobodni kontaktirati. Schapé Design stoji Vam na usluzi!

      U slučaju da smo trenutno offline kontaktirajte nas na email: info@schapedesign.com

      ×