Blog

Dizajn vjenčanja

Dizajn Vjenčanja

Design vjenčanja; za nas, naša strast, naš posao i naša svakodnevica, a za vas, potpuna ljubav i nezaboravna uspomena. Svako vjenčanje sa sobom nosi novu dozu ideja, nosi vas mladence, posebne, različite i toliko inspirativne.

Kako bi vaše vjenčanje bilo drugačije, personalizirano, sa svima vama individulano radimo dizajn vjenčanja i kreiramo scenografije prilagođene vama. Što znači; da vas osluškujemo, bilježimo vaše želje, stvaramo scene i slike, skiciramo… Kreativni smo sve dok ne pronađemo najbolje rješenje za vas.

Dizajn vjenčanja omogućuje da si priuštite neku novu i drugačiju pustolovinu koju ćete pamtiti cijeli život. Svako vjenčanje s Schapé potpisom kreirano je i osmišljeno posebno, sa odrazom vaših želja i vaših osobnosti, što je veoma važno. Dizajnom vjenčanja stiliziramo priču koju ste vi započeli, koju vi pišete i koju uz pomoć našeg dizajnera na kraju i ostvarujete.
Što sve zapravo pripada pojmu dizajna vjenčanja?
Priča zapravo kreće od vas samih od nekog detalja kojeg naš dizajner dobije od vas i prepozna u vama već na prvom sastanku, što je jako bitno. Ovaj posao se radi iz ljubavi i nekih dubljih osjeta te je veoma bitno da kad zaista pričate o stilu vjenčanja pričate sa školovanom osobom koja se razumije u detalje, boje, uređenja, tekstile, cvijeće i koja je svestrana te jednako tako uživa u tome sa čime se bavi. Važno je imati na umu koji stilovi su u trendu, koje boje, lokacije, krajolici, restorani ….
Od odabira lokacije, interijera, pozivnica, tlocrta, dekoracija, fotografija pa do boja stolnjaka, podtanjura, ceremonija, dresscode-a, poklona za uzvanike … Sve to zajedno čini vizualni sklad jednog vjenčanja.

Zanima vas koja je vaša priča? Zanima vas što je za vas najbolje? Schapé vam nudi idealna i estetski usklađena rješenja.

"Believe in Magic!"

Josipa Ščapec

Schapè Design

Nema komentara

Ostavite komentar

×

Dobrodošli!

Imate li pitanje za naše dizajnere i kordinatore budite nas slobodni kontaktirati. Schapé Design stoji Vam na usluzi!

U slučaju da smo trenutno offline kontaktirajte nas na email: info@schapedesign.com

×