Blog

Dizajn vjenčanica

Dizajn Vjenčanica

Opustite se s nama u ekskluzivni svijet unikatnih haljina, profinjene Schapé modele, sofisticirani dizajn i pronađite za sebe djelić sreće. Schapé bridal couture fokusira se na unikatne i male kolekcije limitiranog izdanja.

Kako i sama Josipa kaže: „Svaki model je za nas veoma važan koncept i projekt u koji ulažemo mnogo kreativnosti, truda, ljubavi i vremena. Time želimo svojim klijenticama osigurati vrhunsku kvalitetu, visoki nivo estetike i jedinstvenost svakog modela.“

Pružamo vam zadovoljstvo kupnje haljine prema već napravljenoj godišnjoj kolekciji ili pak dizajniranje i izrada haljine striktno prema vašoj silueti, željama i našoj stručnoj preporuci.
Korištenjem egzotičnih i nekonvencionalnih materijala, kombinacijom nježnih tonova boja, igrom oblika i odnosa veličina, Schapé stvara vlastitu i drugačiju viziju bridal style-a. Kada opisujemo modele često se radi o krojevima koji definiraju čistoću same siluete, osjeti se harmonija karaktera materijala kao i sklad samih motiva. Dodaci poput oversized rukava, različita vrsta kopčanja, ovratnici ili razni drugi vezeni i čipkani dijelovi su detalji koji zaokružuju cijelu siluetu i na posljetku definiraju stil haljine.

"Believe in Magic!"

Josipa Ščapec

Schapè Design

Nema komentara

Ostavite komentar

×

Dobrodošli!

Imate li pitanje za naše dizajnere i kordinatore budite nas slobodni kontaktirati. Schapé Design stoji Vam na usluzi!

U slučaju da smo trenutno offline kontaktirajte nas na email: info@schapedesign.com

×